Wat is magnetiseren – Healing

Ieder mens, dier en plant, kortom alles wat leeft, heeft een aura, een energieveld, om zich heen. Een aura bestaat uit een fijne energiesubstantie en omhult en doordringt het fysieke lichaam. Het bestaat uit zeven lagen en zeven chakra’s welke de kleurenspectra van de regenboog bevatten. De kleuren in je aura kunnen per minuut veranderen van samenstelling. Het is dus een soort stemmingsmeter. Pijn is bijvoorbeeld een signaal dat het lichaam verlaat en in de aura blijft hangen. Je aura is je uitstraling. We zeggen ook wel eens: wat heeft die persoon een fijne uitstraling. Je kunt door je manier van denken je aura positief of negatief beïnvloeden.

Magnetiseren/healen  is een manier om de altijd aanwezige kosmische energie met helende werking door te geven via handoplegging. Via de handen wordt extra energie aan mensen en dieren gegeven. Deze energie wordt ervaren als een warme of koude straling, ook kun je soms een tinteling waarnemen. Het doorgeven van energie helpt om blokkades op te heffen van zowel lichamelijke als emotionele aard. Deze kosmische energie geef ik door via een basisbehandeling waarbij iedere chakra behandeld wordt. De energie gaat daar naar toe waar nodig is. Tevens wordt de aura gereinigd en het lichaam wordt ook doorgestroomd.   Een behandeling duurt ongeveer 30 tot 45  minuten en geeft ontspanning, pijnverlichting en  energie.

Uitgangspunt:

Met het magnetiseren/healen  probeer ik de positieve zelfhelende krachten die u heeft te stabiliseren, zodat u het vertrouwen in uzelf en uw lichaam terugkrijgt.

Bij welke klachten kan magnetiseren gebruikt worden:

Eigenlijk voor bijna alle voorkomende klachten, maar vooral bij spanningen en stress. Ook bij emotionele klachten, overspannenheid, burn-out klachten,  hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheidsverschijnselen menstruatiepijnen.

Bij een individueel consult beginnen we eerst met een intake gesprek, wat voor klachten en wat er voorheen plaats gevonden heeft. Dan volgt de behandeling en daarna napraten. Eventueel krijgt U oefeningen mee of opdrachten om in uw kracht te komen en in balans te blijven.

Een consult kan bestaan uit magnetiseer healing behandeling, maar u kunt ook kiezen om daar een voetmassage en onderbeenmassage bij te doen. Daarbij kunt U kiezen uit alleen voetbad en massage, maar ook met scrubben en groene kleine pakking.